Archief - OLT Avereest

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Archief

Abba Tribute

Wie is er muzikaal niet groot geworden met de hits van het viertal uit Zweden. Nummers als 'Dancing Queen', 'Knowing me, knowing you' maar natuurlijk ook 'The winner takes it all' en 'Waterloo'. Zodra de eerste tonen gespeeld worden denkt iedereen terug aan de jaren van weleer.

De Abba Tribute is verkozen tot de beste Abba-coverband en zij treden 14 juli op in het Openluchttheater Avereest. Er is voor deze avond geen voorverkoop. Dus wilt u gegarandeerd een leuke zit- of staanplaats? Kom dan bijtijds naar het theater.


Tijdens de pauze en na het concert van de Abba Tribute wordt de muziek verzorgd door dj Deesjavoe.


 

'Een vromde rekening' door Herman van der A

Loonbedrijf Smeenge zit behoorlijk in de financiële problemen door achterstallige betalingen. Zelfs zo erg dat de bank beslag komt leggen. Komt er nog hulp vanuit onverwachte hoek of gaan de baanderdeuren dicht? En wat doen al die rare types op het erf.

Het nieuwe theaterstuk van DITO Balkbrug wordt een spektakel dat u absoluut moet zien!

Regisseur: Henk Schrotenboer
Souffleuse: Ella Fokkert
Grime: Anke Veldhoen en Lidy Klein.

Rolverdeling
Jan Smeenge - Teun Snijder
Geert Smeenge - Denis Fernim
Hetty Smeenge - Yvonne Buit
Opoe - Henny Dragt
Bernie - Frank Brouwer
Frits - Mark Hekman
Christine - Bianca Tuin
Mej. Kiers - Jeanine Geerking
Buurman - Wim Fokkert
Engeltje - Laura Heldt
Annie - Laura Heldt

Meer informatie over Toneelvereniging DITO vindt u op hun website en Facebookpagina

Seizoen Openluchttheater Avereest is geopend - bron www.dedemsvaartsecourant.nl 4 juni 2018

Balkbrug – Met het optreden van shantykoor De Sjompiesingers uit Gramsbergen is het nieuwe seizoen van het Openluchttheater Avereest geopend. Al jarenlang staat de muzikale middag als opening van het seizoen op het programma. Meestal met het De Scheepsjagers, maar dit koor is dit jaar helaas verhinderd. Met De Sjompiesingers heeft het bestuur van het theater een goed alternatief in huis gehaald.

Gezellige sfeer
Met werkelijk prachtig weer voor een openluchttheater, niet te warm, wel droog en weinig wind, is de muzikale middag tot een succes geworden. De Sjompiesingers zorgden al snel voor een gezellige sfeer door een groot aantal bekende luister- en vooral meezingliederen uit hun uitgebreide repertoire te pakken. Het wordt een muzikale wereldreis voor het publiek, want het koor neemt hen mee naar Volendam, Duitsland, Oostenrijk en zelfs Spanje.

Op de houten banken van het knusse theater aan de Hoogeveenseweg begon het publiek al snel mee te zingen en mee te deinen. Precies zoals het bestuur van het theater voor ogen heeft. ‘Dit is een prachtig koor’, zegt bestuurslid Henk Tuin enthousiast. Regelmatig zingt hij langs de kant mee met de liederen. ‘Het is genieten zo.’ En dat zie je ook bij de bezoekers van het theater.

Abba Tribute
Het Openluchttheater Avereest zou eigenlijk vrijdagavond al in gebruik genomen zijn door de Prinses Margrietschool die een circusavond had voorbereid. Vanwege de verwachte regen was de school uitgeweken naar de sporthal. En achteraf gezien terecht. ‘Voor ons is dat natuurlijk wel jammer’, vertelt Nico Lubbers, ‘maar we snappen die keuze wel.’ Met het oog op het programma hoopt het bestuur dat het zeker op 14 juli mooi droog en warm weer is. Dan komt namelijk de Abba Tribute naar het theater in Balkbrug. ‘We merken op sociale media dat de belangstelling voor dit concert al groot is. Er is veel vraag naar de voorverkoop, maar daar doen we niet aan. De entree is gewoon aan de poort van het theater.’ Elders in het seizoen treedt de Balkbrugse toneelvereniging DITO op met de klucht ‘Een vromde rekening’.

.
.

Vol programma voor Openluchttheater Avereest

Balkbrug - Het bestuur van het Openluchttheater Avereest zal de komende dagen de weersvooruitzichten nog meer dan anders in de gaten houden. In het laatste weekend van augustus staan er namelijk twee activiteiten gepland.

Zaterdag 26 augustus treedt toneelvereniging DITO voor de vierde en laatste keer dit seizoen op. De boerenklucht ‘Als ik Sophie zie’ is inmiddels al door heel veel mensen gezien en iedereen is lovend op het toneelstuk in drie bedrijven.

Wie ook een keertje heerlijk wil lachen om de doldwaze situaties waar de acteurs van DITO zich in zullen bevinden is uiteraard van harte welkom. De voorstelling begint om 20.00 uur en de entree bedraagt slechts 6 euro per persoon.

Voor wie nog nooit een voorstelling in het openluchttheater heeft bijgewoond hebben de bestuursleden nog wel een tip: ‘Neem gerust een dekentje mee of een tuinstoel om op te zitten. Het kan ’s avonds flink afkoelen en met de meegebrachte attributen blijft het toch aangenaam.’

Muzikale middag

De muzikale middag met Aalt en Anja Westerman en het Mannenkoor uit Uffelte kon eind juni niet doorgaan vanwege de regen. ‘Dat was jammer want we hadden van veel mensen gehoord dat ze zin hadden om te komen’, laten diverse bestuursleden weten. Samen met de muzikale artiesten is er gezocht naar een nieuwe datum en die is gevonden op zondag 27 augustus, aanvang 14.00 uur.

Aalt en Anja Westerman

Wie kent hem in deze contreien eigenlijk niet? De muzikaal leider van The Key Stones, The Yellow Stars treedt zijn hele leven al naar buiten met zijn liefde voor de muziek. Vanaf 1994 is Aalt Westerman zich meer gaan toeleggen op streektaal en staat hij bekend om zijn meezingliedjes. De laatste jaren treedt hij vaker op met zijn dochter Anja waardoor de muzikale mogelijkheden veel groter zijn.

Mannenkoor Uffelte

Het Mannenkoor Uffelte brengt een gevarieërd programma met Drents-, Nederlands-, Engels- en Duitstalige liederen die bij het publiek goed in het gehoor liggen. Het koor bestaat uit circa 30 leden, voor een groot deel wonend in Uffelte en aangevuld met leden uit Havelte, Ruinen, Ruinerwold en Dwingeloo. Dirigent is Bert Koster uit Meppel. Hij is overdag muziekleraar en 's avonds dirigent van meerdere koren.

.
.

Openluchttheater Avereest sluit seizoen op stralende wijze af

Balkbrug - Voor een openluchttheater is het een risico om twee activiteiten in een weekend te plannen.

Toneelvereniging DITO trad zaterdagavond voor de laatste keer dit seizoen op terwijl op zondagmiddag de muzikale middag met Aalt en Anja Westerman en het Mannenkoor Uffelte in de herkansing ging. Deze middag moest eind juni nog geannuleerd worden vanwege het slechte weer, maar daar was dit weekend totaal geen sprake van.

‘We hebben een geweldig weekend’, zegt voorzitter Janneke ten Kate. ‘Zaterdagavond was het theater compleet uitverkocht. Het publiek, waarvan sommige zelfs helemaal vanuit Voorst waren gekomen, heeft een geweldige avond gehad. DITO speelde echt geweldig en het weer was bijzonder goed. Iedereen kon lekker in de openlucht zitten en van een ijzersterke boerenklucht genieten.’ Janneke geeft aan dat de optredens van DITO dit jaar meer dan duizend bezoekers hebben getrokken. ‘We hebben goede avonden en middagen gehad in ons theater. Alleen de muzikale middag moest vanwege de regen verschoven worden en tijdens het eerste optreden van DITO viel er wat regen. Voor de rest was het uitstekend weer voor het openluchttheater.’


Zo ook op zondagmiddag bij de muzikale middag. Het mannenkoor uit Uffelte was opnieuw naar Balkbrug afgereisd en dit keer kon men wel het voorgenomen programma afwerken. Liedjes van vroeger, in het Nederlands en in het Drentse dialect werden op vlotte wijze gebracht. Dit ondanks het feit dat het koor vanwege de vakanties niet op volle sterkte was. Na een half uur was het tijd om te wisselen met Aalt en Anja Westerman. Zij zongen afwisselend Nederlands, Engels en in de eigen streektaal. Aalt zorgde er op zijn bekende wijze voor dat de liedjes aan elkaar gepraat werden. Na de korte onderbreking werd het muzikale programma vervolgd en zat de sfeer er goed in. Met de muzikale middag komt er een einde aan het programma 2017 van het Openluchttheater Avereest. ‘We willen ons gaan benaderen over extra activiteiten in de komende jaren’, zeggen de bestuursleden.

.
.

 

Klik op de foto links voor meer afbeeldingen van 'Als ik Sophie zie ....' in het seizoen 2017 uitgevoerd door Toneelvereniging DITO Balkbrug.

Inmiddels is het gezelschap al weer druk met de voorbereidingen voor het zomerstuk 2018 'Een vromde rekening'. Kijk op het programma naar de avonden van DITO in ons openluchttheater.

.
.

Leerlingen Margrietschool vliegen uit - juni 2017

Op de meeste scholen is het gebruikelijk dat de leerlingen van groep 8 met een musical afscheid nemen van de school. Vaak gebeurt dit in de aula of gymzaal van de school. De Prinses Margriet Daltonschool Balkbrug kiest er echter voor om de musical in het Openluchttheater Avereest te spelen. Een heus theater waarbij er voldoende ruimte is voor alle (groot)ouders, familieleden en andere belangstellenden om alles te zien.

Vanwege de rolbezetting hebben dit jaar ook de leerlingen van groep 7 aan de musical ‘Ons Vliegveld’ meegewerkt. ‘Iedereen heeft het fantastisch gedaan’, zeggen enkele ouders en leerkrachten na afloop.

‘Ons Vliegveld' is niet meer dan een vlekje op de kaart. Met maar één hal die fungeert als vertrek- en aankomsthal en slechts één balie voor inchecken, uitchecken, informatie en gevonden voorwerpen is het absoluut het allerkleinste vliegveld van deze aardbol. Er zijn maar twee gates en er is maar één startbaan. Wie denkt dat dit vliegveld weinig voorstelt heeft het helemaal mis. Want het team van ‘Ons Vliegveld’ is een hechte groep zeer gemotiveerde mensen die samen alles voor elkaar krijgen. Volgens de ouders sluit het stuk mooi aan bij groep 8, want ‘dit is een zeer hechte en gemotiveerde groep kinderen die met goede samenwerking deze musical op een hele mooie manier hebben uitgevoerd’.

 

Klik op de foto hiernaast om meer foto's van de musical te zien.Lijkt het u of jou ook een leuk idee om een musical, optreden, open repetitie koor of muziekvereniging, kerkdienst of andere leuke activiteit in het Openluchttheater Avereest te organiseren? Neem dan contact op met een van onze bestuursleden.

Hieronder staan enkele foto's (gemaakt door Henk-Jan van der Klis) van de bijeenkomst van de Evangelische Gemeente De Graankorrel uit Dedemsvaart.

.
.

Muzikaal feestje met Aalt & Anja Westerman en Uffelter Mannenkoor

De liefhebbers van een heerlijke middag zingen en luisteren naar bekende liederen hebben hun hart weer op kunnen halen tijdens de
muzikale middag met Aalt & Anja Westerman en het Mannenkoor Uffelte. Deze middag stond al eerder in het seizoen gepland, maar toen gooide Pluvius helaas roet in het eten.

Aalt en Anja Westerman hebben er samen met het Mannenkoor uit Uffelte een muzikaal feest van gemaakt. De hele middag volgden bekende en minder bekende liedjes elkaar op en het publiek genoot zichtbaar op de banken.
Lachsalvo’s rollen van tribune bij DITO Balkbrug
(Bron: www.dedemsvaartsecourant.nl d.d. 24 juli 2017)

Balkbrug - Hoewel Buienradar aangeeft dat er zondag 100% zeker regen valt, de donkere wolken zich lijken samen te pakken boven Balkbrug trekken de bezoekers van het Openluchttheater Avereest zich daar weinig van aan.

Zij stoppen gewoon een regenjasje in de tas. Ruim 175 toeschouwers vullen zondagmiddag het knusse theater  voor de eerste voorstelling ‘Als ik Sophie zie’ gespeeld door Balkbrugse toneelvereniging DITO.

Dat dit gezelschap pas na de Pasen met het repeteren begonnen is, is nergens uit af te leiden. Het stuk, een boerenklucht in drie delen, zit er geweldig goed in. Terwijl in het eerste bedrijf het stuk en de personages nog neergezet moeten worden trekt DITO in de andere bedrijven alle registers open. De ene na de andere doldwaze scene dient zich aan en regelmatig rollen de lachsalvo’s van de tribune.

Herkenbare kluchtHet publiek blijkt over het algemeen goed bekend te zijn met de grillen van de natuur. Terwijl het wat steviger begint te regenen worden de regenjassen, soms voor je gevoel niet meer dan een ROVA-plastic zak, aangetrokken. Ondertussen wordt er niets gemist van alle gebeurtenissen op het toneel. Natuurlijk heeft DITO een klucht gekozen die herkenbaar is, die ervoor zorgt dat er voor het publiek veel te zien en te beleven is. Regisseur Henk Schrotenboer ziet het vanaf de banken allemaal goedkeurend aan. ‘Ik ben zeer tevreden’, klinkt het tussen de bedrijven door. ‘Het stuk zit er goed in.’

Voorstelling gemist?

In de pauzes zorgen de vrijwilligers van het Openluchttheater Avereest voor een hapje en een drankje. Ook de warme worsten gaan er goed in bij het publiek. Menigeen gaat snel terug naar de zitplaats want men is benieuwd naar het vervolg van de klucht.

Hebt u deze editie gemist, maar wilt u wel eens een avondje (dit was namelijk de enige middagvoorstelling)onvervalst genieten? Kom dan 4, 5 of 26 augustus naar het Openluchttheater Avereest. Dan treedt DITO namelijk weer op.

DITO treedt op in Openluchttheater
(bron: www.dedemsvaartsecourant.nl d.d. 13 juli 2017)

Balkbrug - De Balkbrugse toneelvereniging DITO speelt ook deze zomer weer een aantal keren in het Openluchttheater Avereest. Het gezelschap staat al vele jarenlang garant voor een avond ongekend plezier en ontspanning. In de loop van de jaren heeft het toneelgezelschap bij het brede publiek een goede naam opgebouwd en zijn de verwachtingen ook voor het stuk ‘Als ik Sophie zie’ weer hooggespannen.

Kort na de Paasdagen zijn de acteurs van DITO met het repeteren begonnen. ‘We oefenden op een gegeven moment zelfs drie avonden in de week’, lacht Ella Fokkert.
‘We hebben recentelijk namelijk ook ons winterstuk ‘Maagdenburcht’ nog op de planken gebracht en daar moesten we uiteraard wel op blijven oefenen.’ Veel spelers maken zich de rol pas goed eigen wanneer ze weer op het podium repeteren. De interactie met de tegenspelers, de juiste plek op het toneel en de spreekrichting naar het toekomstige publiek zijn aspecten waar goed op geoefend moet worden. Regisseur Henk Schrotenboer, terug van weggeweest, let op al die aspecten en zorgt ervoor dat iedereen scherp is tijdens de repetities. Dat is soms wel lastig, want niet iedereen kan iedere week aanwezig zijn vanwege werk of vakantie, maar ook daar weet DITO een mouw aan te passen.

Dekentje

Nieuw dit jaar is dat DITO de voorstelling begint met een video. De opnames hiervoor zijn net tot grote tevredenheid afgerond. DITO
speelt ‘Als ik Sophie zie’ voor de eerste keer op zondagmiddag 23 juli aanvang 14.00 uur. Verder volgen er drie avonden, te weten 4, 5 en 26 augustus. De entree bedraagt € 6,- per persoon. Neem op een koude avond gerust een dekentje en/of tuinkussen mee.

Als het regent gaat de voorstelling helaas niet door. Het is voor DITO onmogelijk om op het laatste moment nog uit te wijken naar een zaal. ‘Je zit met het decor wat we hier hebben opgebouwd en bovendien maken we tijdens onze voorstellingen nog wel eens gebruik van een paard, auto of tractor die ineens de scene binnen komt. Dat is in een zaal niet te doen.’

.

Muzikale middag Aalt & Anja Westerman en Uffelter Mannenkoor - geannuleerd vanwege de regen

De liefhebbers van een heerlijke middag zingen en luisteren naar bekende liederen hadden zich zondag 25 juni verheugd op een ontmoeting met Aalt & Anja Westerman en het Mannenkoor Uffelte. Helaas gooide Pluvius roet in het eten waardoor de middag geannuleerd moest worden.

Het bestuur van het Openluchttheater Avereest probeert in nauwe samenwerking met de artiesten een nieuwe datum te vinden. Op dit moment wordt nagedacht over het laatste weekend van augustus. We hopen u zo spoedig mogelijk op de hoogte te brengen.


Aalt (en Anja) Westerman

Wie kent hem in deze contreien eigenlijk niet? De muzikaal leider van The Key Stones, The Yellow Stars treedt zijn hele leven al naar buiten met zijn liefde voor de muziek. Vanaf 1994 is Aalt Westerman zich meer gaan toeleggen op streektaal en staat hij bekend om zijn meezingliedjes. De laatste jaren treedt hij vaker op met zijn dochter Anja waardoor de muzikale mogelijkheden veel groter zijn.

Mannenkoor Uffelte
Het Mannenkoor Uffelte brengt een gevarieërd programma met Nederlands, Drents, Engels en Duitstalige liederen die bij het publiek goed in het gehoor liggen. Het koor bestaat uit ca. 30 leden, voor een groot deel wonend in Uffelte en aangevuld met leden uit Havelte, Ruinen, Ruinerwold en Dwingeloo. Dirigent is Bert Koster uit Meppel. Hij is overdag muziekleraar en 's avonds dirigent van meerdere koren.

.

Scheepsjagers openen nieuw seizoen Openluchttheater
Bron: Dedemsvaartse Courant d.d. 16 mei 2017

Balkbrug – Nog een paar weken en dan start het seizoen van het Openluchttheater Avereest. ‘Gelukkig’, zeggen de bestuursleden. ‘Je bent maanden bezig met de voorbereiding maar het begint pas echt bij de eerste activiteit.’ En dat zal zijn op zondag 21 mei, aanvang 14.00 uur, met de muzikale middag van mannenkoor De Scheepsjagers uit Balkbrug. Zij krijgen ondersteuning van Jan en Monique. Jan van de Beld is bekend van het duo Jan en Zwaan.

‘Het wordt een prachtige middag voor de liefhebbers. De Scheepsjagers zingen voornamelijk Nederlandstalig terwijl Jan en Monique ook in het Engels en Duits zingen.’ De entree voor deze middag bedraagt slechts 5 euro per persoon. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar ’t Trefpunt.

Goed bereikbaar

‘Het mooie is dat ons theater vanaf dit seizoen voor iedereen bereikbaar is’, zegt voorzitter Janneke ten Kate. ‘Waar voorheen een zandpad met houtsnippers lag is er nu een breed tegelpad aangelegd door de vrijwilligers. Het pad is ideaal voor mensen die slecht ter been zijn of gebruik maken van rolstoel of scootmobiel.’ Ook is het theater zelf weer onder handen genomen zodat men fris aan het nieuwe seizoen kan beginnen. ‘Op dit moment wordt er ook hard gewerkt aan onze nieuwe website. Het zou prachtig zijn wanneer deze nog voor het seizoen online is’, aldus de voorzitter.

Voorstellingen

Wat verder in het seizoen, om precies te zijn op 23 juli, 4, 5 en 26 augustus, treedt de Balkbrugse toneelvereniging DITO op met het stuk ‘Als ik Sophie zie …..’. Ook gaat de coalitie van Plaatselijk Belang en Bruggenbouwers het theater gebruiken om de dorpsvisie Balkbrug 2025 te lanceren. ‘Alles staat en valt natuurlijk met het weer, want dat is eigenlijk het enige dat we niet in de hand hebben’, laat het bestuur weten. ‘We zorgen dat de catering straks weer op orde is, de banken schoon en geluid en licht weer perfect zijn afgesteld.’

Het Openluchttheater is een mooie locatie voor theatervoorstellingen, musicals van de basisscholen en kan tevens gebruikt worden voor openluchtkerkdiensten en concerten.

.

DITO speelt voor bomvol openluchttheater
bron: Dedemsvaartse Courant 29 augustus 2016

Balkbrug - Toneelvereniging DITO Balkbrug heeft dit jaar geen klagen gehad wat betreft de weersomstandigheden. Ook niet tijdens de laatste twee avonden, al was het zaterdag even billen knijpen omdat het onweer wel heel dichtbij kwam.

‘Gelukkig ging het vooral langs’, zeggen de mensen van het Openluchttheater Avereest. ‘Er zijn wel wat mensen vroegtijdig weg gegaan, maar degenen die tot het einde zijn blijven zitten hebben het toch droog kunnen houden.’

Vrijdagavond was het helemaal perfect weer om in het knusse openluchttheater te genieten van (bijna) professioneel toneelwerk. Na een warme dag bleef het ook ’s avonds redelijk warm en was het tevens windstil. Perfecte omstandigheden voor het buitentoneel. Zowel DITO als het Openluchttheater hoopte op een vol theater en die wens werd vervuld. Voor de laatkomers was het even zoeken naar een open plekje maar uiteindelijk wist iedereen nog een ongebruikt stukje bank te vinden.

Alles uit de kast

DITO speelde dit seizoen ‘Amor richt zijn pijlen zelf’ en dan weet je bij de acteurs van de lokale toneelvereniging dat er werkelijk alles uit de kast wordt gehaald. De sketches volgen elkaar in rap tempo op en dat geldt ook voor de lachsalvo’s die regelmatig over de tribune golven. Maanden van voorbereiding zijn aan de vier voorstellingen voorafgegaan, maar dat zorgt er wel voor dat het stuk van begin tot eind goed loopt. DITO beschikt over acteurs van alle leeftijden en ervaring, maar juist die mix maakt het zo aantrekkelijk voor het publiek om er eens goed voor te gaan zitten. Ook het grote toneel van het theater maakt dat er veel mogelijk is. Zo rijdt Tine van Tutten (een rol van Henny Dragt) rustig met haar 45 km. wagentje door het beeld.

‘Dit is echt genieten’, zegt Nico Lubbers, bestuurslid van het Openluchttheater terwijl zijn blik over het goed gevulde theater gaan. ‘Hier doe je het allemaal voor. Dit is het absolute topweer voor ons.’

 

Koor zonder Naam schittert in Openluchttheater Avereest
bron: Dedemsvaartse Courant 18 juli 2016

Balkbrug - Onder de meest perfecte weersomstandigheden optreden in een openluchttheater. Dat overkwam zondag het Koor zonder Naam uit Dedemsvaart.

Terwijl de wind steeds meer afnam en de zon ruimte kreeg om de banken in het theater te verwarmen zongen de koorleden het ene na het andere Nederlandstalige lied. Zanger, troubadour Aalt Westerman begeleidde het Koor zonder Naam terwijl dirigente Frieda Rosman het koor met grote precisie leidde.

Hoewel de omstandigheden perfect waren en de koorleden onder meer uit Dedemsvaart en Balkbrug afkomstig zijn, bleef de opkomst in het knusse openluchttheater achter bij de verwachtingen. Een gemiste kans om voor slechts een paar euro de hele zondagmiddag te kunnen genieten van liedjes van vroeger tot nu. Het Koor zonder Naam zingt zuiver en dat is een knappe prestatie wanneer de wind nog door de bomen ruist. Zelfs op de achterste rijen van het theater is de tekst goed te volgen. Ook de solopartijen worden uitstekend neergezet. Elk lied wordt aangekondigd door Aalt Westerman. Tussen de optredens van het koor zingt hij samen met zijn jongste dochter Anja ook tal van Nederlands- en Engelstalige liederen. ‘Er is vandaag geen pauze, we gaan altijd vrolijk door’, zegt Westerman terwijl het koor plaats maakt voor het vader-dochteroptreden. De bezoekers gebruiken die tijd om snel een drankje of een versnapering te halen bij de catering.

Het eerstvolgende optreden in het Openluchttheater Avereest is op donderdag 28 juli. Dan treedt om 20.00 uur toneelvereniging DITO uit Balkbrug op met de voorstelling ‘Amor richt zijn pijlen zelf’. ‘Hopelijk is het dan weer net zo’n mooi weer als wat wij vandaag hebben gehad’, zeggen de bestuursleden van het theater.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu